• Toprestaurant

  • Wagens

1 van 2

Gastronomische ontdekkingen

Via de mooiste routes rijden onze deelnemers naar het gastronomische ontbijt, de lunch en vervolgens het diner. Alle restaurants zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben minimum 15 punten Gault & Millau.

Na elke etappe ontdekken de rallydeelnemers er exquise hapjes en gerechten en genieten ze van bijzondere ontmoetingen.

De Chef’s Table Rally journey

Chef’s Table Rally is een culinaire beleving op hoog niveau die vooraf én nadien met exclusieve en persoonlijke verrassingen wordt ingekleed.

Tickets geboekt?

Na uw inschrijving, nemen we persoonlijk contact op om elkaar beter te leren kennen zodat we uw ervaring op de rallydag zelf optimaal kunnen maken. Voor we elkaar zien op de rallydag, ontvangt u van ons nog een unieke giftbox in thema ter confirmatie van uw inschrijving. Over de inhoud houden u wel graag nog even in spanning…

It’s rally time!

Op de dag van de rally nodigen we u uit tot de Whatsapp groep van uw route. Zo kunnen we u en uw teamgenoten nauwgezet op de hoogte houden gedurende de dag. Op de startlocatie ontvangt u van ons de nodige tools zoals een roadbook voor de dag.

Klaar voor de start! Jullie rijden langs de mooiste wegen en genieten volop van culinaire verrassingen en een ongedwongen sfeer.

Op het einde van de dag reiken we mooie prijzen uit en gaat u naar huis met een giftbox en een unieke herinnering. De laatste giftbox met een leuke herinnering komt uw richting uit enkele weken na de rally. Zo bezorgen u we de ultieme beleving, helemaal in Chef’s Table Rally stijl.