Gemeenschappelijke passies

Fleur en Olivier, twee vrienden die elkaar al 25 jaar kennen, zien elkaar terug voor een glaasje wijn tijdens de Corona lockdown.

Een gezellige babbel die hun complementaire passies naar boven brengt: hospitality en oldtimer rally’s. Zo ontstond het idee voor Chef’s Table Rally: de eerste culinaire rally langs de mooiste routes in België.

Fleur & Olivier, de oprichters van Chef's Table Rally

De founders

Fleur
Fleur heeft een internationale achtergrond: ze woonde en werkte jaren in het buitenland. De laatste 10 jaar was ze actief in de high-end hospitaliy en events in de Formule 1 wereld. De flitsende F1 wagens ruilt ze nu in voor charmante oldtimers, zonder haar passie voor gastronomie uit het oog te verliezen.

Olivier
Sinds kleinsaf aan is Olivier gebeten door oldtimers. In de lagere school gingen zijn spreekbeurten steevast over classic cars en op zijn 21ste organiseerde hij studentikoze ‘themarally’s’. De voorbije 10 jaar nam hij zelf deel aan diverse rally’s in binnen- en
buitenland. Maar hij bleef – letterlijk – op zijn honger zitten. Culinaire rally’s, dat is waar Olivier voor leeft.

Lees meer over ons concept